Styling

Maison Papillon kleedt graag jouw feest van kop tot teen in stijl aan. Van sfeervol gedekte tafels, de juiste accesoires tot en met bijzondere blikvangers.
Wij kunnen er voor zorgen dat jouw feest helemaal bij jou past en tot in de details klopt.
Neem zeker een kijkje in ons portfolio.

Hoe gaat het in zijn werk?

Omdat elk feest anders is, hanteren we geen standaardprijzen voor de styling. Maar Maison Papillon biedt opties voor elk budget. Zo is de prijs bijvoorbeeld afhankelijk van je eigen aandeel. Wordt de styling een samenwerking of geef je alles uit handen?

Sowieso begint het allemaal met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bekijken we wat jij wilt en wat wij kunnen bieden. Als we dan beslissen om samen in zee te gaan, bespreken we het stappenplan en bepalen we het budget. Op basis hiervan wordt de offerte gemaakt.

Inspiratie

Binnen het vintage-thema kan je vele kanten uit, van superromantisch tot heel stoer. We hebben alvast enkele inspiratieborden voor je uitgewerkt.
Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en gaan we graag met jouw ideeën aan de slag.

Romantic

Een vintage-stijl in zachte en lichte tinten. Met verfijnde porseleinen serviezen en geslepen glaswerk.
Bloemen spelen een belangrijke rol: rozen, pioenen, hortentia’s, … . Ook kaarslicht mag hier niet ontbreken. Romantiek ten top.

Rustic farm

Een vintage-stijl in natuurlijke tinten. Met veel jute, zink en houten elementen. De locatie van het feest is belangrijk. Denk aan oude schuren of een weiland. Een feest in een nonchalante en ongedwongen sfeer.

Twenties

Een vintage-stijl uit de jaren 20. Luxueus en met veel oog voor detail. Denk aan parelsnoeren en struisvogelveren.
Deze stijl kan heel subtiel worden uitgewerkt of net niet. Je kan nog een stapje verder gaan en er een echt Great Gatsby-party van maken.

Bohemian

Een vintage-stijl in felle tinten en met vrolijke patronen. Voor een feest met een hoog voel-je-vrij gehalte. Bijna alles kan en niets moet. Zolang je er maar een blij gevoel van krijgt.